TM KLINIKKEN

TM klinikken er en profesjonell hud-, laser- og skjønnhetsklinikk. Vi tilbyr kun effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet.
Vårt mål er naturlig vakre resultater der vi tar utgangspunkt i dine ønsker, behov og forutsetninger.

Kunnskap, kvalitet og trygghet er våre verdiord som vi alltid prøver å integrere i vårt daglige arbeid på TM klinikken. Vi har stort fokus på kundeservice og ønsker at TM klinikken skal være et sted du kan komme til for å senke skuldrene og føle deg som hjemme, helt fra du kommer inn døren hos oss. I klinikken jobber det lege – spesialist i estetisk medisin, kosmetisk dermatologiske sykepleiere, fotterapeut, massør, voksespesialister, permanent makeup-artist og negletekniker.

Kjersti Schanke King

Kjersti Schanke King

Klinikk koordinator

Utdannet dekoratør og har jobbet med reklame, service og eventplanlegging tidligere. Kjersti møter du i resepsjonen og på telefonen på TM. En viktig del av jobben hennes er at akkurat du skal føle deg velkommen hos oss!

Linda Smaadal Eriksen

Linda Smaadal Eriksen

Autorisert fotterapeut og spaterapeut

Utdannet spaterapeut siden 2006 ved Spa Pro Aqua. Linda har blant annet jobbet i Spania og Hankø fjordhotel. Hun var ferdig autorisert fotterapeut i 2017 ved Fot og helse akademiet i Oslo. Linda er opptatt av både kunnskap og velvære, hos henne er du i trygge hender!
Hun tilbyr behandlingene fotterapi, shellac, parafinbad, voksing og velvære massasje med og uten innpakninger.

Tarza Qadri

Tarza Qadri

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Utdannet sykepleier ved Høgskolen i Østfold. Jobbet som sykepleier i flere år innen ulike felt. Tarza har tatt videreutdanning innen kosmetisk dermatologisk sykepleie og er lidenskapelig opptatt av faget sitt.

Ine Møller Anwar

Ine Møller Anwar

Eier, daglig leder, fagansvarlig og kosmetisk dermatologisk sykepleier

Utdannet sykepleier ved Høgskolen i Østfold. Videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie ved Hudpleieakademiet. Ine har en stor lidenskap for faget og har blant annet utviklet egne teknikker innen insjeksjonsbehandlinger. Hudbehandlinger er også en av Ine´s lidenskaper og hun har flere siganturbehandlinger. Sertifisert injeksjonsbehandler på høyeste nivå.

Adeel Anwar

Adeel Anwar

Eier og ansvarlig lege

Spesialist i estetisk medisin og ansvarlig lege hos TM. Utdannet ved Universitetet i Oslo, overlege i indremedisin på akuttmottaket Kalnes. Dr. Anwar har flere videregående kurs innenfor de fleste estetiske behandlinger og er sertifisert injeksjonsbehandler på høyeste nivå.

Dr. Anwar underviser i fillerbehandlinger for Teoxane – et av verdens største fillerselskaper.

Siri Elisabeth Nicolaisen

Vippetekniker

SIri er utdannet tannhelsesekretær og har jobbet på tannlegekontor før hun startet på TM med vipper, bryn, negler og spraytan. Hun har kurset seg hos blant annet Deluxe Beauty, Lashlook, Spraytanhuset og Tone Lise Akademiet. SIri er veldig opptatt av at kunden skal være fornøyd og at behandlingene blir utført på en profesjonell måte. Hun holder seg faglig oppdatert med jevnlige kurs i sine behandlinger, og hun har stor interesse for å jobbe med skjønnhet og velvære.

Lena Marie Fialho

Lena Marie Fialho

Daglig leder, Frisør og make-up artist TM Glow

Ferdig utdannet makeup artist i 2003 etter ett år på Make-Up Artist skolen i Oslo. Etter 4 år som make-up artist startet hun på frisørutdannelsen. Lena har stor lidenskap for fagene sine og en bred erfaring i frisørfaget med ulike fargeteknikker som bayalage, lysfarger og foliestriper. Lena gjør også mye brudestylinger med hår og make-up. Hun kurser seg jevnlig for å holde seg oppdatert i nye teknikker og moter. Som daglig leder på TM Glow er hun opptatt av kvalitet og god service i alle ledd.

Siv Marie Renskoug

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Siv er utdannet sykepleier ved høyskolen i Porsgrunn.Hun har en brennende interesse for hudhelse, og er videreutdannet innen kosmetisk dermatologisk sykepleie fra Senzie Akademiet ved universitetet i Drammen. Siv er opptatt av at de som kommet til henne får skreddersydde behandlinger tilpasset ulike hudtilstander og andre utfordringer hver enkelt måtte ha. Hun jobber mye med laser -og injeksjonsbehandlinger.

Marie W. Lunde

Hudpleier og vernepleier

Marie er utdannet hudpleier og vernepleier siden 2010. Hun brenner for faget hud og hudhelse, og har en spesiell interesse og kompetanse innen pigmentering og akne problematikk. For Marie er det viktig at kunden blir sett og forstått, og hun jobber alltid målrettet for å nå optimale resultater for akkurat din hud. Marie skreddersyr gjerne hjemme og klinikk behandlinger, og gir god oppfølging til deg som kunde.

Maylinn Storbakken

Make-up tatovør

Maylinn er utdannet hudpleier ved Borg Videregående Skole i 2007, men videreutdannet seg og jobbet i London, München, og Moskva innenfor Permanent Make-up, Microblading og Skjønnhetsbehandlinger. 

Maylinn har funnet sin måte å uttrykke sin kreativitet gjennom PMU & Microblading og er lidenskapelig og opptatt av å hjelpe deg som kunde til å føle deg bra. 

Hun holder seg alltid oppdatert innenfor moter & teknikker som fører til naturlige sluttresultater