TM KLINIKKEN

TM klinikken er en profesjonell hud-, laser- og skjønnhetsklinikk. Vi tilbyr kun effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet.
Vårt mål er naturlig vakre resultater der vi tar utgangspunkt i dine ønsker, behov og forutsetninger.

Kunnskap, kvalitet og trygghet er våre verdiord som vi alltid prøver å integrere i vårt daglige arbeid på TM klinikken. Vi har stort fokus på kundeservice og ønsker at TM klinikken skal være et sted du kan komme til for å senke skuldrene og føle deg som hjemme, helt fra du kommer inn døren hos oss. I klinikken jobber det lege – spesialist i estetisk medisin, kosmetisk dermatologiske sykepleiere, fotterapeut, massør, voksespesialister, permanent makeup-artist og negletekniker.

Kjersti Schanke King

Kjersti Schanke King

Klinikk koordinator og hudkonsulent

Kjersti er utdannet hudkonsulent og hudpleier ved Hudkonsulent Akademiet og hjelper deg gjerne med å finne frem til gode hudpleierutiner og produkter som er tilpasset deg og din hud. Kjersti er klinikkoordinator og du møter henne i resepsjonen og på telefonen på TM. En viktig del av jobben hennes er at akkurat du skal føle deg velkommen hos oss!

Linda Smaadal Eriksen

Linda Smaadal Eriksen

Autorisert fotterapeut og spaterapeut

Utdannet spaterapeut siden 2006 ved Spa Pro Aqua. Linda har blant annet jobbet i Spania og Hankø fjordhotel. Hun var ferdig autorisert fotterapeut i 2017 ved Fot og helse akademiet i Oslo. Linda er opptatt av både kunnskap og velvære, hos henne er du i trygge hender!
Hun tilbyr behandlingene fotterapi, shellac, parafinbad, voksing og velvære massasje med og uten innpakninger.

Susann Lindèn Fejzulai

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Susann ble ferdigutdannet sykepleier i 2010. Hun har erfaring innen både psykiatri, somatikk og prehospital tjeneste. Hun har flere behandling og produktkurs og er godt kurset av TM´s ansvarlige lege. Hun har også en rekke kurs innen akuttmedisin, deriblant akuttmedisinsk grunnkurs, så hos Susann er du i trygge hender. 
Susann har en estetisk sans og er opptatt av den naturlige skjønnheten i hvert enkelt menneske.

Ine Møller Anwar

Eier, daglig leder, fagansvarlig og kosmetisk dermatologisk sykepleier

Utdannet sykepleier ved Høgskolen i Østfold. Videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie ved Hudpleieakademiet. Ine har en stor lidenskap for faget og har blant annet utviklet egne teknikker innen insjeksjonsbehandlinger. Hudbehandlinger er også en av Ine´s lidenskaper og hun har flere siganturbehandlinger. Sertifisert injeksjonsbehandler på høyeste nivå.

Adeel Anwar

Adeel Anwar

Eier og ansvarlig lege

Spesialist i estetisk medisin og ansvarlig lege hos TM. Utdannet ved Universitetet i Oslo, overlege i indremedisin på akuttmottaket Kalnes. Dr. Anwar har flere videregående kurs innenfor de fleste estetiske behandlinger og er sertifisert injeksjonsbehandler på høyeste nivå.

Dr. Anwar underviser i fillerbehandlinger for Teoxane – et av verdens største fillerselskaper.

Beate Olsen-Holm

Resepsjonist og hudterapeut

Beate er utdannet som hud – og kroppsterapeut ved den Den Franske Kosmetologskolen i Oslo, år 2000. Etter å ha jobbet som terapeut i 8 år, utdannet hun seg videre mer administrativt. Hun har jobbet som advokatsekretær og jobber nå deltid i Fredrikstad kommune og hos oss på TM klinikken. Beate har stor interesse for hud og hudhelse. Hun veileder deg gjerne innenfor hud og hudpleie til hjemmebruk. Hun er opptatt av at du som kunde skal få en god opplevelse og er genuint opptatt av god kundeservice. Du møter henne på telefonen, i resepsjonen og i utvalgte behandlinger. 
Lena Marie Fialho

Lena Marie Fialho

Frisør og make-up artist TM Glow

Ferdig utdannet makeup artist i 2003 etter ett år på Make-Up Artist skolen i Oslo. Etter 4 år som make-up artist startet hun på frisørutdannelsen. Lena har stor lidenskap for fagene sine og en bred erfaring i frisørfaget med ulike fargeteknikker som bayalage, lysfarger og foliestriper. Lena gjør også mye brudestylinger med hår og make-up. Hun kurser seg jevnlig for å holde seg oppdatert i nye teknikker og moter. Lena er opptatt av kvalitet og god service i alle ledd.

Siv Marie Renskoug

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Siv er utdannet sykepleier ved høyskolen i Porsgrunn.Hun har en brennende interesse for hudhelse, og er videreutdannet innen kosmetisk dermatologisk sykepleie fra Senzie Akademiet ved universitetet i Drammen. Siv er opptatt av at de som kommet til henne får skreddersydde behandlinger tilpasset ulike hudtilstander og andre utfordringer hver enkelt måtte ha. Hun jobber mye med laser -og injeksjonsbehandlinger.

Marie W. Lunde

Hudpleier og vernepleier

Marie er utdannet hudpleier og vernepleier siden 2010. Hun brenner for faget hud og hudhelse, og har en spesiell interesse og kompetanse innen pigmentering og akne problematikk. For Marie er det viktig at kunden blir sett og forstått, og hun jobber alltid målrettet for å nå optimale resultater for akkurat din hud. Marie skreddersyr gjerne hjemme og klinikk behandlinger, og gir god oppfølging til deg som kunde.

Maylinn Storbakken

Make-up tatovør

Maylinn er utdannet hudpleier ved Borg Videregående Skole i 2007, men videreutdannet seg og jobbet i London, München, og Moskva innenfor Permanent Make-up, Microblading og Skjønnhetsbehandlinger. 

Maylinn har funnet sin måte å uttrykke sin kreativitet gjennom PMU & Microblading og er lidenskapelig og opptatt av å hjelpe deg som kunde til å føle deg bra. 

Hun holder seg alltid oppdatert innenfor moter & teknikker som fører til naturlige sluttresultater

Narmin Segerblad

Negl -og vippetekniker

Narmin startet sin karriere som negltekniker i 2012, samme år gjennomførte hun teknikerutdannelsen ved Tone Lise akademiet og deretter oppgraderte hun seg hos NSI Norway. Gjennom NSI har hun også blitt master og instruktør innen neglteknikk.

Neglene Narmin legger viser at hun er lidenskapelig opptatt av god struktur og kvalitet i hver negl! Hun benytter seg av NSI sine profesjonelle neglprodukter.

Vippeextension begynte Narmin med i 2014 og utfører volumteknikk og klassisk vippeextension.

Zahra Banki

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Zahra ble ferdig utdannet sykepleier i 2013 ved Høgskolen i Østfold. Hun har jobbet med flere områder innen helse, blant annet som miljøarbeider/ sykepleier og som sykepleier på infeksjonsavdelingen på sykehuset i Østfold. Zahra har et brennende interesse for laserbehandlinger og er godt kurset innen fagfeltet.
Zahra snakker kurdisk flytende og behersker arabisk godt.

Veronica Kristiansen

Resepsjonist

Veronica er utdannet vernepleier siden 2003 og jobber i Fredrikstad kommune. Hun jobber lørdager i resepsjonen på TM, der hun hjelper kunder som er innom og besvarer telefon og mail.

Veronica er en blid og serviceinnstilt dame som er genuint opptatt av helse og velvære. Hun hjelper deg gjerne med å booke timer og finne de riktige produktene og behandlingene for akkurat deg.

Ny ansatt

Negl -og vippetekniker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In et nibh non eros iaculis ultrices eu at justo. Suspendisse lobortis nisi a lorem sollicitudin laoreet. Donec in nibh velit. Fusce turpis odio, egestas quis fermentum a, mollis id felis. Nunc nunc odio, consequat in magna in, tempus cursus lacus.

Praesent posuere lobortis aliquet. Aliquam fermentum, magna ut tincidunt vehicula, ex magna laoreet libero, vitae faucibus arcu nisl sit amet nisl. Quisque pellentesque ex orci, ac placerat velit convallis in.

RING OSS GJERNE PÅ TLF. 21 42 36 36

Våre telefontider er: mandag og tirsdag 10-16 , onsdag 09-18, torsdag og fredag 09-16

Åpningstider

Mandag – tirsdag: 09-18 (resepsjonen er bemannet 10-16)

Onsdag-Torsdag: 09-21(resepsjonen er bemannet 09-18 onsdag og 09-16 torsdag)

Fredag 09-16

Lørdag: 11-15