TM KLINIKKEN

TM klinikken er en profesjonell hud-, helse- og laserklinikk. Vi tilbyr kun effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet.
Vårt mål er naturlig vakre resultater der vi tar utgangspunkt i dine ønsker, behov og forutsetninger.

Kunnskap, kvalitet og trygghet er våre verdiord som vi alltid prøver å integrere i vårt daglige arbeid på TM klinikken. Vi har stort fokus på kundeservice og ønsker at TM klinikken skal være et sted du kan komme til for å senke skuldrene og føle deg som hjemme, helt fra du kommer inn døren hos oss. I klinikken jobber det lege – spesialist i estetisk medisin, kosmetisk dermatologiske sykepleiere, hudterapeuter, fotterapeut, massør, voksespesialister, permanent makeup-artist og negletekniker.

Ine Møller Anwar

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Utdannet sykepleier ved Høgskolen i Østfold. Videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie ved Hudpleieakademiet. Ine har en stor lidenskap for faget og har blant annet utviklet egne teknikker innen insjeksjonsbehandlinger. Hudbehandlinger er også en av Ine´s lidenskaper og hun har flere siganturbehandlinger. Sertifisert injeksjonsbehandler på høyeste nivå.

Ine underviser i fillerbehandlinger og injeksjonsbehandlinger for Teoxane – et av verdens største fillerselskaper.

Adeel Anwar

Eier og ansvarlig lege

Spesialist i estetisk medisin og ansvarlig lege hos TM. Utdannet ved Universitetet i Oslo, overlege i indremedisin på akuttmottaket Kalnes. Dr. Anwar har flere videregående kurs innenfor de fleste estetiske behandlinger og er sertifisert injeksjonsbehandler på høyeste nivå.

Dr. Anwar underviser i fillerbehandlinger og injeksjonsbehandlinger for Teoxane – et av verdens største fillerselskaper.

Beate Olsen-Holm

Resepsjonskoordinator og hudterapeut

Beate er utdannet som hud – og kroppsterapeut ved den Den Franske Kosmetologskolen i Oslo, år 2000. Etter å ha jobbet som terapeut i 8 år, utdannet hun seg videre mer administrativt. Hun har jobbet som advokatsekretær, som sekretær i Fredrikstad kommune og startet på TM klinikken i januar 2020. Beate har stor interesse for hud og hudhelse. Hun veileder deg gjerne innenfor hud og hudpleie til hjemmebruk. Hun er opptatt av at du som kunde skal få en god opplevelse og er genuint opptatt av god kundeservice. Du møter henne på telefonen, i resepsjonen og i utvalgte behandlinger. 

Susann Lindèn Fejzulai

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Susann ble ferdigutdannet sykepleier i 2010. Hun har erfaring innen både psykiatri, somatikk og prehospital tjeneste. Hun har flere behandling og produktkurs og er godt kurset av TM´s ansvarlige lege. Hun har også en rekke kurs innen akuttmedisin, deriblant akuttmedisinsk grunnkurs, så hos Susann er du i trygge hender.

Susann har en estetisk sans og er opptatt av den naturlige skjønnheten i hvert enkelt menneske.

Marie W. Lunde

Hudpleier og vernepleier

Marie er utdannet hudpleier og vernepleier siden 2010. Hun brenner for faget hud og hudhelse, og har en spesiell interesse og kompetanse innen pigmentering og akne problematikk. For Marie er det viktig at kunden blir sett og forstått, og hun jobber alltid målrettet for å nå optimale resultater for akkurat din hud. Marie skreddersyr gjerne hjemme og klinikk behandlinger, og gir god oppfølging til deg som kunde.

Zahra Banki

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Zahra ble ferdig utdannet sykepleier i 2013 ved Høgskolen i Østfold. Hun har jobbet med flere områder innen helse, blant annet som miljøarbeider/ sykepleier og som sykepleier på infeksjonsavdelingen på sykehuset i Østfold. Zahra har et brennende interesse for laserbehandlinger og er godt kurset innen fagfeltet.
Zahra snakker kurdisk flytende og behersker arabisk godt.

Veronica Kristiansen

Resepsjonist

Veronica er utdannet vernepleier siden 2003 og jobber i Fredrikstad kommune. Hun jobber lørdager i resepsjonen på TM, der hun hjelper kunder som er innom og besvarer telefon og mail.

Veronica er en blid og serviceinnstilt dame som er genuint opptatt av helse og velvære. Hun hjelper deg gjerne med å booke timer og finne de riktige produktene og behandlingene for akkurat deg.

Siri Nicolaisen

Resepsjonist

Siri er utdannet tannhelsesekretær og hun er sertifisert i behandling av vippe extensions, neglteknikk og spraytan. Siri møter du i resepsjonen hos oss. Hun er opptatt av at du som kunde skal føle deg ivaretatt og få en god kundeservice hos oss på TM.

Sigri Rørvik Smidesang

Kognitiv samtaleterapeut

Eileen Eriksen

Hudkonsulent og resepsjonist

Eileen er utdannet helsefagarbeider og har jobbet innen faget i 9 år.

Hun har tatt videreutdanning som hudkonsulent og har stor interesse for hud og hudhelse. Hun ønsker å veilede kundene sine innenfor hud og hudpleie både i klinikk behandlinger og til hjemmebruk.

Eileen er opptatt av at kundene hennes får en god opplevelse hos henne både med resultater og det å komme til en sted hvor man blir både sett og hørt. Hun er genuint opptatt av at mennesker skal bli sett i sin helhet, og hun ønsker å ta ekstra godt vare på de som muligens syns det er litt «skremmende» å ta steget inn til en hudhelse klinikk.

Malin Kollerød

Hudterapeut og resepsjonist

Malin er en blid og dyktig hudterapeut som har jobbet mange år i bransjen. Hun gikk hudpleielinjen på Borg vgs og har i årene etter bygget videre med ulike behandlinger og mange kurs.
Malin elsker å jobbe med mennesker og hun er meget dyktig på hud og spabehandlinger.
Hun yter alltid det lille ekstra for deg som kunde, og det er viktig for henne at kundene på TM få en fin opplevelse.
Malin utfører blant annet hudpleie, voksing, spraytan, shellac, peelinger, dermapen,laser og coolsculpting.

RING OSS GJERNE PÅ TLF. 21 42 36 36

Våre telefontider er: mandag og tirsdag 10-16 , onsdag 09-18, torsdag og fredag 09-16

Åpningstider

Mandag – tirsdag: 09-18 (resepsjonen er bemannet 09-16.30)

Onsdag -Torsdag: 09-21(resepsjonen er bemannet 09-16.30)

Fredag 09-16.30

Lørdag: 11-14