PROFHILO

Er du lei av løs hud på hals, hender, ansikt og bryst? Profhilo er den nyeste og mest innovative behandling til disse områdene.
Profhilo kan også anvendes andre steder på kroppen – armer, knær eller magen.
Med alderen mister vi kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden. Dette kan resultere i en aldrende og løs hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden der bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv.
Profhilo består av hyaluronsyre som injiseres inn i huden via få stikk. Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig at stimulere hudens egen kollagen -og elastinproduksjon.

Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARD som årets mest innovative behandling. Profhilo er verken en filler eller en skinbooster. Produktet anses for å være en bio-stimulator, da den får vår egen hud til å produsere store mengder av kollagen og elastin. Dette fører til at huden strammes opp og rynker glattes ut.

Hvordan foregår behandlingen?
Profhilo injiseres via meget få stikk i området med løs hud. Spredningen av produktet er stor noe som gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres. Profhilo øker ikke volumet i huden som ved filler injeksjoner – derfor blir resultatet aldri kunstig og unaturlig!

Etter behandling
Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene hvor injeksjonen er utført ligne små myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-48 timer og det kan også oppstå forbigående blåmerker. Ca 4 uker etter første injeksjon vil huden være betydelig strammet opp men det anbefales å utføre en behandling til.

Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde over et år.
Gravide og ammende behandles ikke